Online livsstil

Vårt nettbaserte livsstilsprogram er laget for å være så helhetlig som mulig. Da alle våre vaner, sammen, setter begrensninger, eller lager muligheter for oss, i forhold til egen produktivitet og selvfølelse. Vi trenger god søvn, et godt kosthold, en god plan for bevegelse og stressmestring, samt fokus på tankesett, for å utrykke oss selv på en positiv måte. Om vi gjør disse grunnleggende vanene positive, øker vi sannsynlighet for å kunne bevare en god fysisk og psykisk helse så lenge som mulig. Og på denne måten kan vi utrykke oss selv på en positiv måte i vår relasjon til andre, og i vårt arbeide.

Vi fokuserer på å gjøre de gode vanene enkle, forståelige og morsomme.

Vi vil skape et felleskap hvor vi jobber for å bli bedre, mens vi setter pris på hvem vi allerede er. Hvor vi gjør mye bra, men feiler av og til. Vi vil skape et felleskap med forståelse, kunnskap og verdier, som tar oss forbi utfordringene vi møter, og fører oss nærmere målene våre.

I appen er det mulig å være aktiv og sosial.

Der er mulig å checke av på vanene man har gjennomført være dag, og en oppsummering på slutten av uken. Målet her er ikke å gjøre mye, men litt, hver dag. Og å bli litt bedre på det man gjør over tid. 

I tillegg vil det daglig ligge informasjon om de forskjellige emnene som notater, slik at du kan bruke noen minutter hver dag, på å bli litt bedre informert om ting som er relevant for din helse og livsstil.

Det er også mulig å kommentere og delta aktivt i appen.

  

I klasserommet vil du finne tips og triks til hvordan du kan bygge bedre vaner, og finslipe dine teknikker i forhold til læring og lesing. Her vil vi også ha månedens bok. Vi vil da bruke en måned på å gå igjennom en bok jeg synes er verdifull. Jeg vil da oppsummere den, kapitel for kapitel. Du kan da velge å skaffe boken selv, og lese den sammen med meg, eller å følge mine daglige innlegg i appen, å få med deg innholdet i boken på denne måten.

Det vil også være fokus på å skape. Her vil jeg dele mine erfaringer med det å lage et eget produkt, både i forhold til teknikker, og det å våge å gjøre sine egen greie.

Prisen er 99 kroner pr måned. medlemskapet løper da til oppsigelse. Du betaler måneden på forskudd. Det er ingen oppsigelses tid, annet enn den tiden du har igjen, på måneden du allerede har betalt.

om du kjøper for et år av gangen, får du en meget god rabatt, og betaler da en engangssum på 999 kroner. Dette abonnementet vil ikke fornye seg automatisk.  

Det er et begrenset antall plasser, så tilbudet utgår når plassene er borte. 


Om du har spørsmål, ta gjerne kontakt via mail, tlf eller sosiale medier. 

Kontakt oss

BB-coaching.no

råbekksvingen 1, 1617 fredrikstad

(+47) 95766639

post@bb-coaching.no

@facebookside

Du kan også kontakte oss her

Send oss dine kontaktdetaljer og dine spørsmål, så vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.