Individuelt design


Individuelt design er vår kompetanse tilpasset deg, din nåværende helse og dine fremtidige mål. Vi tilpasser tester, for å kartlegge din situasjon. Vi lager et program for deg, for å ta deg nærmere dine mål. Vi tester underveis, for å se om det vi gjør fungere, også tilpasser vi etter resultatene vi får.

Individuelt design kan passe uavhengig av din nåværende situasjon og dine mål. Så lenge du er har lyst til å arbeide for å bli bedre, så vil vi gjøre det vi kan for å bidra med vår kunnskap, slik at du kan ta en raskere vei til målet ditt, uten å gå glipp av lærdommen du får underveis.

Målet vårt når vi jobber med individuelt design er todelt. Vi vil jobbe for å tilrettelegge din hverdag, med trening, kosthold og tankesett, så du kan bli den personen du vil bli. Samtidig vil vi jobbe slik at du tilegner deg forståelse og kunnskap, slik at du over tid kan bli i stand til å legge opp treningsøkter og kostholdsplaner for deg selv, og de rundt deg.

Om du er interessert i individuelt design, legg ved din kontaktinformasjon og litt om hvem du er, og hvorfor du ønsker dette tilbudet. Så finner vi ut om vi kan tilby det du leter etter. 

 

Prisen vil gå fra 1190 kroner pr måned. Ikke vær redd for å sende en melding om detter virker interessant. Så finner vi ut om vi har løsningene du leter etter, og om vi kan komme til enighet om hva disse løsningene er verdt.

inkludert i prisen er programmering og en tjue minutters konsultasjon hver uke, som vi bruker på å se hvordan ting ligger an, og justerer etter hva som fungerer eller ikke fungerer.